Grupa Albinuțelor - PN 6

Grupa Albinuțelor - PN 6 (Grupa Albinuțelor)

"Veselie, bucurie, in gradinita-i armonie!"

Grupa Albinuțelor - PN 6
Grupa Albinuțelor - PN 6
Grupa Albinuțelor - PN 6

Grupa Albinuțelor, grupa noastră, este o prelungire a cuvântului "acasă", precum stupul de albine.

O mare familie care se asigură că fiecare copil simte siguranță, dragoste, libertate și susținere. Știm cu toții că albinele sunt foarte importante în această lume, iar fără ele florile, pomii și tot ceea ce este verde, colorat și frumos nu ar exista.

La fel ca și acestea, copilașii acestei grupe sunt foarte importanți. În grupa noastră avem copii de vârste, interese și abilități diferite. Interacțiunea dintre acești copii de vârste diferite îi învață să ajute și să se lase ajutați. Copiii mai mari învaţă răbdarea şi toleranţa şi servesc drept modele.

Cei mici învaţă de la aceștia cum să se poarte, cum să ducă la bun sfârşit noi activităţi, cum să aplaneze un conflict şi noi moduri în care să facă lucrurile.

Activitatile optionale sunt gandite in asa fel incat sa dezvolte creativitatea si originalitatea prescolarilor.

In afara activitatilor didactice zilnice desfasurate cu copiii, suntem implicati in diferite proiecte si parteneriate educationale, precum si activitati extracurriculare sau actiuni umanitare, alaturi de numerosi parteneri educationali din comunitatea noastra ( Biserica Ortodoxa "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe", Biblioteca Judeteana "A.D.Xenopol" Filiala Aradul Nou, Cabinete medicale din proximitate, Asociatia "Cetatea Voluntarilor" Arad si altii).

În Grupa Albinuțelor este mereu veselie, iubire și zumzet de copilași fericiți. La noi în familie toată lumea este importantă și ne ajutăm unii pe alții. Vă așteptăm să intrați încrezători în familia noastră,în Grupa Albinuțelor!

Activitatile optionale sunt gandite in asa fel incat sa dezvolte creativitatea si originalitatea prescolarilor.

În afara activitatilor didactice zilnice desfasurate cu copiii, suntem implicati in diferite proiecte si parteneriate educationale, precum si activitati extracurriculare sau actiuni umanitare, alaturi de numerosi parteneri educationali din comunitatea noastra (Biserica Ortodoxa "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe", Biblioteca Judeteana "A.D.Xenopol" Filiala Aradul Nou, Cabinete medicale din proximitate, Asociatia "Cetatea Voluntarilor" Arad si altii).

Distribuie: