Grupa Sportivilor

Grupa Sportivilor (Creșă sportivă)

"Joaca este cel mai bun exercițiu pentru mintea, trupul și sufletul copiilor. joaca le în mișcare mușchii le stimulează creativitatea și potențează bucuria de a trăi!"

Grupa Sportivilor
Grupa Sportivilor
Grupa Sportivilor

Grupa Sportivilor, este formată dintr-un efectiv de 25 de ,,mici sportivi” ce frecventează creșa pe parcursul anului școlar 2022-2023. Din acest colectiv de antepreșcolari fac parte 11 fete și 14 băieți, ce au vârsta cuprinsă între 1,5 și 2 ani.

Creșa nostră dispune de o sală spațioasă, luminoasă, primitoare, special amenajată pentru activitățile destinate micilor sportivi. În acestă sală împreună cu educatoarele cei mici explorează minunata lume a sportului și nu numai, acestora le va fi insuflat stilul de viata sanatos prin sport si nutritie, desfășurând activități menite să le formeze abilități, aptitudini, atitudini, deprinderi practice; menite să îi dezvolte multilateral - pe plan fizic, psihic, social, emoțional. Toate acestea vor fi puse într-o "trăistuță" care va însoți copilul de-a lungul vieții sale.

Pe lângă activitățile desfășurate în interiorul grupei, cei mici pot desfășura activitati fizice in aer liber, pe un teren adevărat, activități atât de necesare dezvoltării musculaturii fine si grosiere, la vârsta la care se pun bazele in această direcție.

Anul acesta, rezultatele au fost favorabile, toți copiii au un comportament în dezvoltare normală și fizică conform particularităților individuale, psihologice ale vârstei specifice grupei mari creșă.

Încheiem prin a vă mulțumi pentru toată încrederea acordată și avem speranța că împreună putem să cooperăm pentru a forma cele 25 de suflete pentru a răspunde cu succes vieții cotidiene.

Distribuie: