Marienkäfergruppe

Marienkäfergruppe

"Copiii sunt ca fluturii care zboară în văzduh. Unii se înalță mai sus ca alții, însă fiecare zboară cât de bine poate. De ce să-i compari între ei? Fiecare este diferit. Fiecare este special. Fiecare este frumos."

Marienkäfergruppe
Marienkäfergruppe
Marienkäfergruppe

Noi suntem grupa Germană Marienkäfergruppe de la Grădinița P.P. Nr. 14, din Arad, datorită energiei și bucuriei molipsitoare a copiilor din grupa noastră. Limba de predare a acestei grupe este limba germană. Întreaga activitate din această grupă se desfășoară sub îndrumarea doamnelor prof. pentru înv. preșc. Țurlea Teodora-Adela și Zaharia Paula-Doroteea.

Grupa este combinată, adică cuprinde ambele nivele de vârstă, nivelul I și nivelul II (grupa mică, mijlocie și mare). Având în vedere faptul că, vârstele copiilor sunt cuprinse între 3-6 ani, predarea se realizează diferențiat, ținându-se cont de interesele și nevoile copiilor.

Copiii de grupa mică sunt ajutați de către copiii de grupă mare în tot ceea ce au nevoie, iar copiii grupei mari învață răbdarea și empatia.

Activitățile pe domeniile de dezvoltare se desfășoară sub formă ludică, iar jocurile libere și organizate nu lipsesc din grupa noastră, fiind foarte îndrăgite de către toți copiii. Activitățile se desfășoară după un orar stabilit, în urma observațiilor copiilor din primele săptămâni de grădiniță, ținând cont de interesele lor.

Distribuie: