Grupa Ursuleților

Grupa Ursuleților (Creșă)

"Semeni o faptă, culegi un obicei, semeni un obicei, culegi un caracter; semeni un caracter, culegi un destin" - artist necunoscut

Grupa Ursuleților
Grupa Ursuleților
Grupa Ursuleților

Grupa "Ursuleții" formează antepreșcolari ce au vârsta cuprinsă între 2 și 3 ani.

Ne dorim ca parcursul celui mic în creșă să fie unul presărat cu multă iubire, motivație, zâmbete, îmbrățișări, jocuri, activități educative, conversații, toate conducând spre formarea de noi atitudini, deprinderi, abilități și cunoștințe.

Pentru ca acest parcurs să poată răspunde cu succes la nevoile și nivelul individual al fiecărui copil, e necesar să cunoaștem nivelul de dezvoltare psihic și motric al fiecăruia. În primele săptămâni ale călătoriei la creșă aplicăm probe de evaluare orale, jocuri, comunicări orale, dar mai puțin scrise deoarece sunt destul de mici.

Anul acesta, rezultatele au fost favorabile, toți copiii au un comportament în dezvoltare normală și fizică conform particularităților individuale, psihologice ale vârstei specifice grupei mari creșă.

Actul educațional se bazează pe dezvoltarea nivelului social emoțional, dezvoltarea imaginației și creativității, stimularea vocabularului și dezvoltarea frumosului prin artă pentru a ne putea atinge obiectivele stabilite la început.

Încheiem prin a vă mulțumi pentru toată încrederea acordată și avem speranța că împreună putem să cooperăm pentru a forma cele 26 de suflete pentru a răspunde cu succes vieți cotidiene.

Distribuie: