Grupa Smarty

Grupa Smarty

"Copilaria inseamnă simplitate. Privește lumea cu ochi de copil, este foarte frumoasă" - Kailash Statyarthi

Grupa Smarty
Grupa Smarty
Grupa Smarty

Grupa Smarty Step by Step este coordonată de doamnele educatoare Stan Manuela și Mariș Rebeca.

Sala noastră de grupă reprezintă pentru copii un spațiu atrctiv, cu activități care să-i implice, să le ofere posibilitatea de a se dezvolta global, într-o atmosferă deschisă, stimulatoare și iubitoare.

Desfășurăm activități intructiv- educative distractive, atractive, având la bază Curriculum pentru educație timpurie, iar temele abordate sunt alese ținând cont de dorințele și nevoile preșcolarilor.

În alternativa Step by Step, învățarea se face în ritmul propriu al copilului, prin descoperire. Când e vorba de ritmul de dezvoltare al copiilor este esențială respectarea stadiului individual al dezvoltării fiecărui copil, al atenției de care e capabil fiecare copil pentru achiziția corectă, și înțelegerea completă a sarcinilor și a modalităților de rezolvare a lor.

Relația noastră cu părinții se bazează pe comunicare, pe sprijin, formând împreună cu aceștia o echipă care are ca scop dezvoltarea armonioasă a copilului de azi și a adultului de mâine.

Încheiem citindu-l pe Maurice Depesse care spune: "Fericit este copilul care găsește în fiecare etapă a drumului său pe educatorul capabil să-I insufle treptat forța și elanul necesar împlinirii drumului său ca om."

Parteneriate educaționale

  • Editura EDU (SC EDU SOFT MARKETING SRL)
  • Asociația Educrates
  • Parteneriat cu Colegiul Național "Preparandia - Dimitrie Țichindeal", Arad
  • Parteneriat cu I.S.U. Arad

Proiecte educaționale

  • Proiectul interdisciplinar cu participare internațională "Discovery"
  • Proiect internațional "Formidabilii"

Opționalele grupei

  • Opțional de limba engleză - "Cutiuța magică cu povești"

Distribuie: