Grupa Albinuțelor

Grupa Albinuțelor

"Copilul este aidoma albinei, care adună nectarul pentru a face miere. Copilul preface totul în miere" - Antoine De Saint Exupéry

Grupa Albinuțelor
Grupa Albinuțelor
Grupa Albinuțelor

"Grupa Albinuțelor" - Step by Step este formată din "albinuțe" hărnicuțe, fete și băieți și este condusă de educatoarele Haș Teodora și Pintrijel Roxana și ajutorul de educatoare Cicirean Mariana.

Fiind mici, copiii au nevoie de amenajarea spațiului educațional potrivit vârstei acestora, acolo unde să se simtă confortabili.

Grupa "Albinuțelor" a fost renovată în totalitate in anul 2023, mobilierul grupei a fost ales cu multă grijă, fiind adaptat nevoilor copiilor.

Împreună dorim să descoperim această lume minunată a copilăriei, să ne bucurăm de ea prin nenumărate activități interesante, jocuri, experiențe menite să le formeze abilități, aptitudini, atitudini, deprinderi practice, care să îi dezvolte multilateral – atât pe plan fizic, psihic, social cât și emoțional.

Predarea se realizează în alternativa educațională Step by Step. Această alternativă aplică metode de predare- învățare care au în centru preșcolarul, iar procesul educațional este individualizat și în permanență șe ține cont de personalitatea copilului. Lucrul se realizează în grupuri mici, învățarea este organizată pe centre de activitate delimitate atât fizic, cât și prin procesul de învățare, implicarea părinților este activă.

Copiii răspund pozitiv la cerințele și recomandările noastre, le urmărim permanent evoluția și îi ajutăm să facă progrese, să se accepte toți, unii cu ceilalți, să colaboreze mai bine, să lucreze în echipe, să participe la activități extracurriculare și alte proiecte în derulare după cum urmează:

  • Proiect Educativ: Focul, prieten sau dușman!- I.S.U. ,,Vasile Goldiș” Arad
  • Parteneriat Educațional: Familia, o comoară!
  • Parteneriat Educațional: Și tu-mi ești prieten!- D.A.S. Arad
  • Parteneriat Educațional: Digitalizarea în contextul învățământului actual - Grădinița P.P. NR. 37 Brăila

În fiecare an desfășurăm Activitatea Opțională: TRĂISTUȚA CU POVEȘTI și în acest an o avem ca invitată în fiecare lună pe doamna Giorgiana Popan - povestitor Atelier de cuvinte.

Distribuie: