Grupa Curioșilor

Grupa Curioșilor

"Copilaria este inima tuturor vârstelor."

Grupa Curioșilor
Grupa Curioșilor
Grupa Curioșilor

Bun venit în Grupa Curioșilor de la Grădinița P.P. nr. 14 Arad! Această grupă este coordonată de către doamnele educatoare Botaș Paula Cristina și Szanto Lorena. Aici, explorarea, descoperirea și bucuria învățării sunt cele mai importante elemente ale zilei. Grupa Curioșilor este locul magic unde curiozitatea ne îndrumă fiecare pas și fiecare aventură.

Ce face Grupa Curioșilor specială:

  • Descoperirea prin Joc: Învațarea este plăcută și captivantă prin intermediul jocului. Copiii noștri din Grupa Curioșilor au ocazia să exploreze lumea înconjurătoare prin activități creative, jocuri interactive și experimente distractive.
  • Explorarea Naturii: Suntem înconjurați de natură, iar copiii noștri învață să o iubească și să o respecte. Excursii la grădină, vizite în parc sau mici aventuri în aer liber fac parte din experiența noastră educațională.
  • Artă și Creativitate: Expresia artistică este încurajată în fiecare zi. Pictură, desen, modelare și alte activități creative îi ajută pe copiii noștri să-și dezvolte imaginația și abilitățile artistice.
  • Abordare Personalizată: Înțelegem că fiecare copil este unic. Prin intermediul unei abordări individualizate, îi ajutăm pe cei mici să-și dezvolte abilitățile și să-și descopere pasiunile.
  • Educație și Joacă în Echipă: Învățăm copiii să lucreze împreună, să împărtășească și să se ajute reciproc. Suntem o mică familie a curioșilor, unde prietenia și colaborarea sunt valorile de bază.
  • Comunicare Deschisă cu Părinții: Pentru noi, implicarea părinților este esențială. Menținem o comunicare deschisă și constantă pentru a vă păstra informați și implicați în progresul copilului dumneavoastră.

Grupa Curioșilor este locul unde fiecare zi este o aventură educativă, iar fiecare descoperire este un motiv de bucurie. Ne mândrim cu faptul că sprijinim dezvoltarea și creșterea copiilor dumneavoastră într-un mediu sigur și stimulant.

Aici, curiozitatea devine motorul explorării, iar învățarea devine o călătorie captivantă către cunoaștere. Suntem nerăbdători să facem parte din viața copilului dumneavoastră în această călătorie minunată a descoperirii."

    Distribuie: