Termeni și condiții

Termeni și condiții

Data publicării: 04/07/2023

Bun venit pe website-ul nostru! Înainte de a utiliza acest site web, te rugăm să citești și să înțelegi termenii și condițiile de utilizare prezentate mai jos. Prin accesarea și utilizarea acestui site web, ești de acord să te supui și să respecți acești termeni și condiții. Dacă nu ești de acord cu acești termeni, te rugăm să nu utilizezi acest site web.

1. Drepturi de autor

1.1 Conținutul și materialele afișate pe acest site web, incluzând dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, videoclipuri, logo-uri și mărci comerciale, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Acestea sunt deținute de noi sau de terțe părți care ne-au acordat dreptul de utilizare. Utilizarea lor fără permisiunea noastră sau a proprietarului este strict interzisă.

2. Utilizarea site-ului web

2.1 Site-ul nostru este destinat utilizării personale și necomerciale. Nu ai dreptul să utilizezi acest site web într-un mod care încalcă legile aplicabile sau drepturile altor persoane.

3. Informații personale

3.1 Colectăm și utilizăm informațiile tale personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Prin utilizarea acestui site web, ești de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor tale personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

4. Conținut generat de utilizatori

4.1 Dacă alegi să contribui cu conținut generat de utilizatori pe acest site web, cum ar fi comentarii sau recenzii, ești responsabil pentru conținutul tău și îți asumi toate responsabilitățile asociate acestuia. Nu ai dreptul să postezi conținut care este defăimător, ilegal sau care încalcă drepturile altor persoane.

5. Limitarea responsabilității

5.1 Utilizarea acestui site web se face pe propriul risc. Nu garantăm că site-ul va fi întotdeauna disponibil sau că va funcționa fără erori. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice daune sau pierderi rezultate din utilizarea acestui site web.

6. Modificări ale termenilor și condițiilor

6.1 Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Te rugăm să revii la această pagină periodic pentru a verifica eventualele modificări.

7. Legile aplicabile

7.1 Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare. Orice litigiu care rezultă din utilizarea acestui site web va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente.

Înțelegerea și acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare este esențială pentru utilizarea site-ului nostru web. Dacă nu ești de acord cu acești termeni și condiții, te rugăm să nu utilizezi acest site web.

Ultima actualizare: 30/06/2023

Distribuie: