Grădinița P.N. 6

Strada Ogorului, nr. 14, Arad, RO

Grădinița P.N. 6

Grădinița funcționează, cu o grupa combinata, formata din prescolari cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani (mică, mijlocie, mare), cu program normal, între orele 8.00-13.00, predare în limba romana.

Gradinita noastra ofera un mediu creativ–stimulativ, în care siguranta si buna educatie a copiilor este asigurata de un personal specializat. Este locul in care fiecare copil patrunde intr-o lume de basm, de joc si bucurie. Lume in care fiecare parinte si-ar lasa puiutul stiindu-l iubit, ocrotit, educat si in siguranta.

Programul zilnic al unității respectă nevoile de dezvoltare a copilului preșcolar si este construit in concordanta cu urmatoarele aspect: varsta copiilor,structura orarului, centre de invatare, activitatile pe domenii experientiale, aspecte specifice gustarii,etc.

Programul zilnic al copilului

Program normal - 5 ore (8:00-13:00)

  • 08:00 - 09:00 primirea copiilor (deprinderi specifice), jocuri si activitati alese, activitati de dezvoltare personala, gimnastica de inviorare
  • 09:00 - 11:30 activitati pe domenii experientiale, gustarea, rutine si tranzitii
  • 11:30 - 13:00 jocuri si activitati alese, activitati optionale, rutine si tranzitii, activitati de dezvoltare personala, plecarea copiilor acasa ( deprinderi specifice )

Baza materială

  • Gradinita are o baza materiala variata, in plina si continua imbunatatire. Are o sala de grupa impartita pe zone de interes: Arta, Biblioteca, Constructii, Joc de rol, Stiinta, Joc de masa si o sala de joaca dotate cu mobilier colorat, specific unei grupe de prescolari, materiale didactice, jucarii, jocuri, televizor, calculator,laptop,imprimanta, conexiune internet prin wireless si cablu TV
  • Grupul sanitar este dotat cu obiecte sanitare specifice varstei prescolarilor. Spatiul institutiei este curat, primitor si calduros
  • Curtea gradinitei ofera spatiul necesar pentru desfasurarea jocurilor in aer liber

Intalnirile de consiliere psihologica si logopedie au loc in incinta gradinitei, individual, in grupuri mici sau cu intreaga grupa de copii.

Distribuie: