Creșa nr. 14

Strada Memorandului, nr.2, Arad, RO

Creșa nr. 14

Creșa sportivă, structură a Grădiniței P.P. Nr. 14, situată pe Str. Memorandului Nr. 2. Un proiect realizat de Cetatea Voluntarilor în parteneriat cu Federația Română de Baschet, Federația Română de Gimnastică și Fundația Ion Țiriac. Prima grupă de copii cu vârste cuprinse între 1 și 2 ani a Creșei sportive și-a început activitatea pe data de 01.11.2022.

Creșa noastră dispune de un mediu plăcut, în care siguranța, bunăstarea, calitatea actului didactic și dezvoltarea armonioasă a copilului sunt primordiale. Copiii vor găsi grijă, apreciere, sprijin, înțelegere, personal dedicat lor și o varietate de activități stimulative pentru descoperire și învățare. Copiilor le va fi însuflat stilul de viață sănătos prin sport și nutriție și totodată se va urmări dezvoltarea multilaterală pe plan fizic, psihic, social și emoțional.

Structura unității dispune de o sală spațioasă, luminoasă, primitoare, special amenajată pentru activitățile destinate micilor sportivi, un vestiar în care cei mici își vor putea pune lucrurile personale, un izolator în care copiilor li se va acorda îngrijirea necesară, o cameră tehnică, 2 grupuri sanitare, o sală de mese în care copii vor servi mâncare sănătoasă bogată în vitamine și nutrienți pregătită de firma de catering „SC Knossos Food SRL” și un spațiu exterior de joacă, teren sintetic foarte spațios în care cei mici pot desfășura activități fizice în aer liber.

Distribuie: