Regenbogengruppe

Regenbogengruppe

Începuturi fericite pentru un viitor strălucit

Regenbogengruppe
Regenbogengruppe
Regenbogengruppe

Grupa germană Regenbogengruppe este o grupă cu copii fericiți, o grupă in care s-au format prietenii, o grupă în care copiii vin să se joace iar jucând să învețe limba germană. Aici copiii învață să impartă, să se respecte, să fie independenți, să comunice și să aibe încredere în forțele proprii.

Grupa germană Regenbogengruppe este o grupă combinată. Copiii au vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Aici se învață limba germană, astfel, copiii vor fi pregătiți pentru școala în limba germană. Cei mai mulți copii nu provin din familii in care se vorbește limba germană dar sunt și copiii care vorbesc de acasă limba.

Întrebari frecvente

Î: Îmi pot înscrie copilul la grupa germană chiar dacă în familie nu vorbește nimeni limba germană?

R: Desigur. 95% din copiii care frecventează grupele germane nu au in familie vorbitori de limba germană. Ei intră pentru prima dată in contact cu limba germană aici la grădiniță.

Î: Îmi fac griji că la grupele germane copiii sunt de vârste diferite. Il poate afecta intr-un mod negativ acest lucru pe copilul meu?

R: Copilul dvs are doar de câștigat intr-o grupa combinată. Daca el este mai mic, el are ca exemplu pe copiii mai mari de la care v-a învăța foarte multe. Daca copilul dvs este mai mare, el va învăța să fie responsabil și va fi ca un frate/sora mai mare pentru cei mici ajutându-i acolo unde au nevoie. Acest lucru ii crește încredea în forțele proprii.

Distribuie: