Grupa Buburuzelor - PN 26

Grupa Buburuzelor - PN 26

"Veniți să vă jucați cu noi!"

Grupa Buburuzelor - PN 26
Grupa Buburuzelor - PN 26
Grupa Buburuzelor - PN 26

În anul școlar 2022 – 2023, grupa de preșcolari de la Grădinița cu Program Normal Nr. 26 din Arad este formată în majoritatea sa din copii de grupa mare, dar are în componență și copii de grupă mijlocie și de grupă mică.

Sloganul grupei, "Veniți să vă jucați cu noi!", îi îndeamnă pe copii să intre într-o atmosferă placută și veselă zi de zi.

Componența eterogenă a grupei face ca relațiile dintre preșcolari, stabilite în mare parte în anii anteriori, să fie un motiv de acomodare mai ușoară pentru cei mai mici la mediul grădiniței.

Majoritatea copiilor provin din familii organizate, cu un statut socio-economic stabil, ceea ce se reflectă și în comportamentul copiilor, dar și în atitudinea familiilor față de mediul educațional. În colectivul grupei am integrat și copii cu cerințe educaționale speciale.

Dată fiind diversitatea și pluriculturalitatea pe care le întâlnim în componența grupei de copii înscrisi în grădinița noastră, putem să afirmăm că abordarea noastră în ceea ce privește educația preșcolarilor se desfășoară în spiritul empatiei, toleranței și exemplului de bune practici.

În acest an scolar, în afara activităților didactice desfășurate zilnic cu copiii în grădiniță, avem în desfășurare diferite proiecte și parteneriate educaționale, materializate în activitățile extracurriculare sau acțiunile umanitare, alături parteneri educaționali din comunitatea noastră (Biserica Ortodoxă "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe", Biblioteca Județeană "A. D. Xenopol - Filiala Aradul Nou, cabinete medicale și agenți economici, Asociația "Cetatea Voluntarilor" ș.a.).

Evenimente

De-a lungul anului școlar organizăm diverse acțiuni cu caracter umanitar, activități deschise, serbări tematice, vizite, întâlniri etc., în funcție de anotimpuri și de evenimente de ordin religios și social: "Bogățiile toamnei", "1 Decembrie - Ziua țării mele!", "Noi umblăm și colindăm!", "Te aștept, Moșule Nicolae!", "În așteptarea lui Moș Crăciun", "Târg de Crăciun în familie", "Ziua Lecturii", "Iarna, anotimpul poveștilor la gura sobei!", "Ziua Mărțișorului", "E ziua ta, mămico!", "Surprizele Iepurașului", "Paștele - Sărbătoarea Bucuriei", "Ziua Grădiniței (picnic)", "Să ne cinstim eroii! (Ziua eroilor), "1 Iunie - ziua tuturor copiilor lumii!", "Serbarea verii" ș.a.

Vizitați-ne și vă veți convinge! Pentru o educație de calitate, alegeți pentru copilul dumneavoastră grădinița noastră!

Distribuie: