Grupa Prichindeilor Isteți

Grupa Prichindeilor Isteți

"Ne jucăm, învățăm, creștem împreună"

Grupa Prichindeilor Isteți
Grupa Prichindeilor Isteți
Grupa Prichindeilor Isteți

Grupa "Prichindeilor isteți", este o grupă de copii isteți, așa cum îi spune și numele, copii dornici de explorare și cunoaștere, fiind coordonați de doamnele educatoare Flora Roxana și Bodea Mădălina.

În grupa "Prichindeii isteți", copiii se simt ca în a doua lor casă, dovezi fiind bucuria și plăcerea copiilor de a fi alături de colegi și educatoare. Aici le oferim spațiul, mediul și confortul de care au nevoie pentru a se simți alături de noi în siguranță, apreciați, iubiți și importanți.

Ținem seama de faptul că fiecare copil este unic și are propriul ritm de dezvoltare, de aceea urmărim progresul copilului în raport cu el înşuşi şi mai puțin în raport cu ceilalți.

Abordăm activități diverse, atractive, plăcute și accesibile copiilor, desfăşurate într-un mediu plăcut şi familiar acestora, cu diferite modalităţi de realizare, care au la bază jocul - forma principală de realizare a învățării la vârsta preșcolară, permițând preşcolarilor să-și manifeste cu uşurinţă şi siguranţă cunoştinţele, priceperile, capacitățile și deprinderile dobândite, într-o atmosferă relaxantă.

Fiecare copil este încurajat și ghidat cu atenție pentru dezvoltarea sa globală, ținând cont de particularitățile de vârstă și individuale ale fiecăruia. Desfășurăm activități instructiv-educative pornind de la domeniile de dezvoltare vizate în Curriculum pentru educația timpurie. Temele abordate sunt alese ținând seama de nevoile și interesele copiilor, încurajând explorarea și învățarea prin descoperire a micilor învățăcei și dezvoltându-le încrederea în forțele proprii.

Împreună cu părinții formăm o echipă care are același scop: fericirea copiilor, starea de bine a copiilor fiind un factor esențial în învățarea și dezvoltarea armonioasă a preșcolarilor, cultivându-le cele mai importante valori, atitudini și deprinderi, dezvoltându-le competențele socio-emoționale atât de necesare pentru integrarea cu succes în societate astfel încât să punem bazele omului modern de mai târziu.

Parteneriate

  • Parteneriat educațional grădiniță-familie, "Să-i educăm împreună!"
  • Parteneriat cu Colegiul Național "Preparandia - Dimitrie Țichindeal", Arad
  • Parteneriat educațional interșcolar "Puntea prieteniei între grădiniță și școală" - Parteneriat cu Școala Gimnazială Dumbrăvița, Timișoara)
  • Parteneriat cu I.S.U. Arad.

Opționalele grupei

  • Opțional de limba engleză - "English is fun!"

Distribuie: