Grupa Fluturașilor - PP 3

Grupa Fluturașilor - PP 3

-

Grupa Fluturașilor - PP 3
Grupa Fluturașilor - PP 3
Grupa Fluturașilor - PP 3

Grupa "Fluturașilor" de la Grădinița P.P. Nr. 3 Arad (structură a P.J. Grădinița P.P. Nr. 14 Arad) are un număr de 20 de locuri

Educatoarele care coordonează această grupă sunt: Ardelean Andreia Mihaela și Toader Tania Denisa. Alternariva de predare este tradițională iar activitățile desfășurate respectă Curriculum-ul pentru educația timpurie și planificarea calendaristică, întocmită la începutul anului școlar în urma rezultatelor obținute în cadrul activităților de apreciere a progresului individual al copiilor și respectând particularitățile individuale ale copiilor.

Pe lângă activitățile prevăzute de curriculum-ul în vigoare, o oră pe săptămână se desfășoară activitatea opțională de limba engleză, "Magic English".

Grădinița a încheiat parteneriate educaționale cu Poliția Locală Arad, "Micul pieton", cu cabinetul medical individual Dental Professional Dr. Manu, "Zâmbet de copil", cu Biblioteca Județeană "A. D. Xenopol" filiala Aradul Nou, "Într-o altă lume. Lumea cărților"

În cadrul acestor parteneriate și nu numai avem planificate următoarele activități extracurriculare: "Polițistul, prietenul meu", "Bogăția cea mai de preț - sănătatea", campania umanitară organizată de Cetatea Voluntarilor Arad "Cutia cu suflet", vizită la cabinetul stomatologic, "Importanța lecturii", activitate practică de 8 martie "E ziua ta, mămico!", concursul interjudețean "Surprizele iepurașului", petrecere de 1 iunie.

Distribuie: