Grupa Steluțelor

Grupa Steluțelor

"Visele sunt ca niște stele, doar ridică privirea și sunt mereu acolo." - Jim Morrison

Grupa Steluțelor
Grupa Steluțelor
Grupa Steluțelor

Pas cu pas prin copilărie spre un viitor de poveste!

Suntem steluțe unice și strălucitoare în constelația Grădiniței P.P. Numărul 14, Arad, îndrumate cu dragoste și grijă deosebită de doamna profesor Bunaciu Monica(profesor titular, gradul I).Grupa noastră este asemeni unui tărâm de poveste în care copiii învață și experimentează prin joacă, socializează și se dezvoltă armonios, fascinați de tot ceea ce îi înconjoară.Asemeni astrelor strălucesc și împrăștie lumina în jur pentru a fascina și uimi prin inocența și frumusețea lor. Știți ce frumos povestesc stelele? Știți ce frumos cântă stelele? Știți ce frumos dansează și se joacă stelele?

Activitățile desfășurate în cadrul procesului educational sunt adevărate ocazii de învățare situațională în care părintele este partenerul-cheie în educația copilului iar relația familie-grădiniță-comunitate este hotărâtoare.

Urmărim dezvoltarea liberă, integrală și armonioasă a personalității copilului, în funcție de particularitățile de vârstă și individuale, sprijinind formarea autonomă și creativă a acestuia, dezvoltarea capacității de a interacționa cu alți copii, cu adulții și cu mediul pentru a dobândi cunoștințe, deprinderi, atitudini și conduite noi, încurajarea explorărilor, exercițiilor, încercărilor și experimentărilor, ca experiențe autonome de învățare dar și descoperirea de către fiecare copil, a propriei identități, a autonomiei și dezvoltarea unei imagini de sine pozitive, sprijinirea copilului în achiziționarea de cunoștințe, capacități, deprinderi și atitudini necesare acestuia la intrarea în școală și pe tot parcursul vieții.

Spațiul educațional este atent organizat cu mijloace și materiale alese în concordanță cu particularitățile de vârstă și individuale ale copiilor.

Centrele de interes sunt dotate cu materiale multiple, așezate la îndemâna copiilor, mai ales materiale naturale, reciclate, în vederea stimulării interesului pentru studiu și dezvoltarea creativității.

Pe acest tărâm magic, ne înălțăm, ne descoperim și ne dezvoltăm mereu cu zâmbetul pe buze, curioși și plini de entuziasm, poleiți cu praf de stele.

Dragi copii, încercați să înțelegeți ceea ce vedeți și întrebați-vă de ce există Universul! Fiți curioși!

Valorile grupei

Respect, prietenie, iubire, dezvoltare continuă, comunicare, răbădare, acceptare, empatie, cooperare, transparență și corectitudine.

Distribuie: