Grădinița P.P. 3

Strada Calea Timișorii, nr. 94, Arad, RO

Grădinița P.P. 3

Adoptând un nou stil managerial, ne dorim să asigurăm o pregătire eficientă pe toate planurile a preșcolarilor noștri, într-un cadru instituțional sigur, care să le asigure o inserție optimă în școală.

Creșterea calității educației furnizate de grădinița noastră, democratizarea sistemului educativ, construirea și creșterea rolului social al educației, construirea imaginii grădiniței în raport cu cerințele actuale și promovarea acestei imagini în contextul climatului concurențial de descentralizare și autonomie instituțională.

În cadrul grădiniței își desfășoară activitatea două grupe de copii a câte 20 de copii: grupa mică și grupa mare. Pe lângă sălile de grupă grădinița este dotată cu bucătărie proprie, sală de mese și curte cu loc de joacă amenajat. Personalul este bine pregătit și asigură un ambient plăcut și primitor atât pentru copii cât și pentru părinți. Din colectivul grădiniței fac parte: cele 4 doamne educatoare care coordonează grupele de copii: Porf. Ardelean Andreia Mihaela, Prof. Toader Tania Denisa, Prof. Miculaiciuc Maria și Prof. Bătrâna Valentina; două doamne îngriitoare: Petrescu Rodica și Nan Cornelia, doamna bucătar Bozeșan Felicia și doamna administrator Spătaru Violeta.

Grădinița dispune de conexiune la internet și asigură o bază materială variată, fiind dotată cu: calculator, laptop, imprimantă color, xerox, televizor smart, flipchart, jucării și jocuri (puzzle, jocuri de masă, planșe, etc.), cărți de specialitate, etc.

Distribuie: